lördag 5 mars 2011

Scrapkryssning

För en vecka sedan vid den här tiden var kaoset total!
Jag och syrran skulle egentligen varit framme i Danmark på Scrapkryssningen vi längtat så efter i ett års tid. Så här i efterhand skrattar man nästan ihjäl sig åt eländet som uppstod, men då höll jag på att smälla av!
Det hela började med att Lisa ringde mig på fredagen och sa att lilla E var sjuk. Vi bestämde att vi skulle åka ändå och nästa morgon sms:ade jag henne 05:30 och frågade om hon var frisk eller om hon också var dålig. Nä, det var hon inte så jag gick upp, kokade kaffe och packade ihop det sista. Pappa kom vid 06:15, han skulle skjutsa in oss till GBG. Jag började kånka ner mina tunga väskor för den mest glashala trappa man kan tänka sig. Jag tror pappa och jag kom 5 meter med bilen, sedan låg den en bit ner på gräsmattan - så halt var det. Helt förtvivlad ringde jag Lisa och sa att jag inte ens kunde ta mig ner för backen hemma. Jag fick gå upp för backen i strumporna då det inte gick att få grepp med skorna. Vi missade niofärjan till Danmark :(
Flatön blev saltad och sandad klockan 13:00, men Nicke körde över mig med båten så jag kunde bli hämtad på andra sidan färjan av min snälla svåger Micke.
Efter mycket om och men, många människor som halkade till höger och vänster, en dotter med hjärnskakning efter att halkat på parkeringen så kom vi äntligen fram till The Reef i Fredikshavn. Även om vi missade halva kursen så hade vi superkul och träffade många roliga och trevliga människor. Nu är inspirationen tillbaka igen och jag ska slänga ut lite bilder snart.
/ Mia

1 kommentar:

Cathrine/caca sa...

Vilken resa! Låter verkligen som en pärs! Men kul att ni kom iväg till slut! Jag var så sugen på att åka, men grannens dotter (hon och jag pysslar ju massor ihop och jag ville haft med henne som sällskap) fyllde år på lördagen. Hoppas att det blir fler gånger. Ser fram emot att se lite bilder på vad du gjorde. Kram Cathrine