tisdag 21 oktober 2014

Uppdatering.... äntligen!

Hej!

Hoppas ni finns kvar! Jag har varit usel på att uppdatera här. Av flera anledningar...
Jag har avsagt mig en hel del av mina DT-uppdrag - har verkligen älskat att vara med i alla underbara team men ibland vet man att det är dags att avsluta och gå vidare. Nu är jag kvar hos The Green Hyena och vem vet - kanske dyker något mer roligt uppdrag fram ;)
Bloggen har också råkat ut för en massa spam - skittråkigt rent ut sagt och jag vet inte riktigt hur jag ska komma ifrån det... Det började efter det att jag la ut filmer på youtube.... Hmmm.... tråkigt. Vill ju gärna visa upp processen men samtidigt inte ha alla jädra spamkommentarer... Om någon har något bra tips så säg gärna till :)

Först vill jag berätta något kul som är på gång! Jag och Fia (www.fialisan.blogspot.com) håller på att planera en stor träff! Du kan läsa mer om den här; http://vastkustscrappen-feb2015.blogspot.se
I skrivande stund är 50% av platserna redan bokade - så vill du hänga på är det snart dags att boka :)

Jag och Kada ordnande även Flinkenscrappen i slutet på september - så mysigt det var! En liten härlig scrapträff med en massa härliga, glada scrapvänner! Det blev inte så mycket schappande för min del men visar en av layouterna här idag.


Ha det fint!
<3 p="">
Mia

1 kommentar:

Ann-Catrine sa...

Jättefin layout, helt i min smak med många fina detaljer :-)