torsdag 4 juli 2013

Project Life

Tänk att jag föll dit också! Har en tendens till att haka på varenda trend som kommer inom scrapbookingvärlden. Just denna, Project Life har inte intresserat mig ett dugg tidigare. Har liksom inte riktigt fattat grejen med det - tills NU!
Cheezuz Amalia så kul!!! Tanken är nog att det ska gå snabbt, just den biten har jag nog inte fattat. Vill gärna sitta och pilla runt en bra stund innan jag är klar.
Här är mitt första uppslag - vecka 26.


De ljuvliga bilderna från stranden har min duktiga dotter Saga tagit. Hon är otroligt duktig att få till bra bilder! Kolla in dessa;

Kram Mia

2 kommentarer:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Snyggt uppslag! Ja det har verkligen slagit igenom m Project life! Jag gör en variant på det som är uppdelat m månader istället för veckor.. Skulle aldrig hinna veckor :-)) trevlig helg. Kram pIllan

Cathrine/caca sa...

Jättesnyggt uppslag och fina foton. Det är alltså lika kul med project life som det verkar? Har suttit varje kväll denna veckan och varit så nära att beställa, är så sugen på att testa. Har du valt att skaffa en sorts plast fickor eller tog du blandade? Har lite beslutsångest när det gäller den biten.