onsdag 19 oktober 2011

Så himla kul!

Jag har så himla många saker att vara glad för just nu i min lilla scrapvärld :)
Vill ni veta vad det är?

1. Jag blir SÅ himla glad när jag ser alla fina kommentarer. Varenda en gör mig så otroligt glad och jag är såååå stolt att det finns så många snälla människor som gillar det jag gör - PUSS!
2. Jag blir så otroligt glad när jag ser att det har dykt upp en till följare på min blogg! Wow - vilken ära! Jag uppskattar varenda en av er och jag besöker era bloggar ofta - allihop!
3. Jag blir så glad när jag tänker på att mitt hus snart är färdigbyggt och att det väntar ett eget pysselrum på mig som jag ska få inreda PRECIS som jag vill - tjohooo...
4. På lördag ska jag på kurs med otroligt duktiga Rimna . Kika in och kolla vad vi ska göra - visst är hon duktig!!! Kursen ordnas av Scrapfabriken i Uddevalla.
5. Söndag den 30/10 så är det premiär för "Orustscrapparna". Jag har samlat ihop ett gäng goingar (typ 14 stycken) och tillsammans ska vi träffas en gång i månaden och scrappa, fika och skvallra - ser så mycket fram emot det!
6. När jag satt och bläddrade i senaste numret av "Ett trykk" så hoppade jag till när jag såg att ett julkort jag gjort var med..... Tro att jag blev paff!

Bilden är lånad från "Ett trykks blog"

Kortet är färglagt med Distress Ink och jag har endast använt Black Soot - snygg effekt tycker jag!En stor kram från Mia :)

5 kommentarer:

Annika sa...

Så läckert med färgläggningen!!

Rea sa...

Congratulations!!! I am so happy for you. Your card is beautiful, you did great with the black and white. Hugs (P.S. did you see my blog, I was published too, just announced it today.)

Lilla Pyssel Inger sa...

OMG Vilket läckert kort gillar massor riktigt snyggt :) Bra gjort :)

STORT GRATTIS till ditt kort som blev publicerat i "ett trykk" vilken ära och det är du verkligen värd:)

TUSEN TACK snälla du för dina trevliga rader om min ”Cupecake” vad GLAD jag blir att du gillade den:) Dina ord hos mig uppskattas mycket:)

Önskar dig en jättetrevlig dag och ha det bäst :) Ta hand om dig du med !!!

Kramar från Lilla Inger vännen♥:)

Beccas pysselparadis sa...

Grattis vad roligt!! :) Jätte fint kort tycker också att det blir supersnyggt när man bara färglägger med en färg :) Kram

ElinÅ sa...

Grattis till publiceringen, kortet är verkligen super.
Vad härligt det låter med pysselträffar, kul initiativ.

Svarar på mailet här lite snabbt:)
Har börjat jobba lite helger men ska börja heltid i februari, så nu njuter jag så mycket jag kan av föräldraledigheten:) Har inte bokat mig på nån kurs nu i höst hos Scrapfabriken. Hoppas du får kul den 30:e!

Kram o trevlig helg!